4 THE WIN.

Voor welke uitdagingen u ook komt te staan, de nieuwe BMW X4 kijkt er nu al naar uit. Zijn progressieve design en coupé-achtige belijning maken zijn dadendrang in één oogopslag duidelijk. En dankzij de uitmuntende rijdynamiek, de innovatieve lichtgewicht constructie met een lager zwaartepunt en een nog hoger prestatieniveau wacht u nog maar één ding: puur rijplezier.

TIJDELIJKE ACTIES VOOR DE BMW X4.

monte-carlo-f1-monaco-hairpin-picjumbo-com.jpg

HET DESIGN VAN DE BMW X4.

De BMW X4 is expressief en zelfverzekerd – tot in het kleinste details. Onderscheidende designelementen en hoogwaardige uitrustingen in het exterieur en interieur onderstrepen de sportieve verschijning en het rijdynamische karakter van de aut

GelaagdTemplateGrootX4.png

ONTDEK DE BMW X4.

bmw-x4m-inspire-highlight-m40i-m40d-desktop-02.jpg

bmw-x4m-inspire-highlight-m40i-m40d-desktop-01.jpg

P90311108_highRes_the-new-bmw-x4-m40d-.jpg

X4

BMW M PERFORMANCE PARTS.

VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG.

Sportief tot in de details. Met BMW M Performance Parts geeft u uw nieuwe BMW het karakter dat bij u past. Bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het exterieur als het interieur van uw BMW nóg sportiever en dynamischer maken. Geef toe aan meer en meer rijplezier. Upgrade uw nieuwe BMW met M Performance Parts. Dichterbij autosport komt u niet.  Geef uw BMW de ruige velgen die deze verdient. En geef toe aan carbon spiegelkappen, frontsplitters en achterspoilers!

 

BMW X4 M.

Het topmodel is de BMW X4 M. Met twee turbochargers, hogedrukinjectie en Valvetronic is de hoogtoerige M TwinPower Turbo 3.0-litermotor van de BMW X4 M Competition grondig voorbereid op krachtige prestaties. De prestatiecijfers veertellen hun eigen verhaal: 375 kW (510 pk), 600 Nm koppel en 4,1 seconden van 0 naar 100 km/u.

Het optionele Competition pakket voor de BMW X4 M straalt pure high-performance uit. Dit is zichtbaar in het expressieve silhouet, met de langgerekte motorkap en platte coupéachtige aflopende daklijn. Krachtige proporties bij de voor- en achterbumper, wielkasten en schouderlijn onderstrepen het buitengewone atletisme. Dit wordt verder benadrukt door de sportieve en exclusieve designelementen van het M Carbon exterieurpakket*, dat zich vanaf de luchtinlaten in de voorbumper uitstrekt via de spiegelkappen naar de achterdiffusor. Het uiteindelijke resultaat is een indrukwekkende verschijning die superieure prestaties en dynamiek belooft.

WIJ HELPEN U GRAAG.

Maik Verhoeven

Maik Verhoeven

Verkoopleider

John Visser

John Visser

Verkoopadviseur

Jean-Paul van der Velden

Jean-Paul van der Velden

Verkoopadviseur

Theo Dolmans

Theo Dolmans

Verkoopadviseur

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW X4 varieert tussen 5,0 en 10,5 l/100 km en de gemiddelde CO2 emissie varieert tussen 132 en 239 g/km. Data op basis van peildatum 01-01-2020.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 maart 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.