WELCOME TO ECHT: M TOWN.

Bij De Maassche Echt, waar de showroomvloer in het weekend wordt afgewisseld met het circuit, zit BMW M in het DNA. Daarbij is het verworven BMW M Motorsport dealerschap is een logische stap voor De Maassche Echt. Jarenlange ervaring in de autosport, de voorliefde voor BMW en de kennis over onze producten zijn de basis voor de passie die BMW M ademt in Echt. De combinatie van BMW M en BMW M Motorsport is het ultieme voor een echte BMW fan. Kom het ervaren in onze showroom!

IMG_6399-HDR

DE BMW M2 CS - ALLE DETAILS & VERSCHILLEN UITGELEGD DOOR CLAUDE L'ORTYE.

Nordschleife-v2

TEGENDRAADS ZIJN MAAKT CREATIEF.

BMW M3 SEDAN & BMW M4 COUPÉ. NU IN ONZE SHOWROOM.

35 jaar na het debuut van de eerste BMW M3 presenteert BMW M de nieuwste generatie van zijn iconische high-performance sportauto’s. De nieuwe BMW M3 Sedan en de nieuwe BMW M4 Coupé bieden een nog hoger niveau van circuitwaardige prestaties én inzetbaarheid voor dagelijks gebruik. Van beide modellen is er een nog krachtiger Competition uitvoering. 

m3-m4-2

MET HOOFDLETTER M.

Perfectie en schoonheid zijn onlosmakelijk verbonden. Esthetica betekent niet alleen oppervlakken, kleuren, lak of materiaal – esthetica komt ook tot uiting in aerodynamica en andere technische componenten. De ontwerpers en ingenieurs van BMW M ontwikkelen daarom samen oplossingen waarbij vorm en functie op perfecte wijze versmelten.

Bij een pure sportwagen zult u geen overbodige details aantreffen. Zeker als het gaat om aerodynamica. Daarom moeten zelfs de buitenspiegels van een BMW M model zich in de windtunnel bewijzen. Maar niet alleen daar maken we de lucht tot onze sterkste bondgenoot. De speciaal ontworpen M voorbumper laat met machtige luchtinlaten de motor vrij ademen en voorziet de grote remschijven in de lichtmetalen M wielen van voldoende koeling. Bij de diffusor aan de achterzijde reduceert de lucht de opwaartse kracht. Al deze details benadrukken de uitstraling van een getrainde topsporter, samen met de M louvres in de voorspatborden en kenmerkende M dubbele eindpijpen.

Het bijzondere aan de M motoren: ze zijn niet simpelweg een krachtiger variant op de motoren uit de serieproductie, maar zelfstandige, innovatieve ontwikkelingen met autosporttechniek voor de openbare weg. Met een voortrekkersrol voor de andere BMW motoren. Daarmee is de aanduiding 'M power' een exclusief kwaliteitsmerk, dat unieke techniek, ongeëvenaarde prestaties en perfectie tot in ieder detail in het vooruitzicht stelt. 

Topprestaties die ver boven het alledaagse uitstijgen. Een hoog koppel over een breed toerentalbereik, waaraan andere motoren niet kunnen tippen. Iedere beweging van het gaspedaal wordt direct omgezet in toerental en kracht. Dit is te danken aan de vele innovatieve technische detailoplossingen: hogetoerenconcept, M TwinPower Turbo technologieën, gesmede krukassen, volledig variabele klepsturing. Ongeacht met hoeveel cilinders: onze high performance motoren koppelen een maximaal vermogen aan optimale efficiency.