VOORDELIG OP PAD MET EEN NIEUWE (ELEKTRISCHE) BMW.

Er zijn steeds meer modellen van BMW waarmee u (deels) elektrisch op pad kunt. Hiermee dragen we allemaal ons steentje bij aan een schonere wereld. Mocht u nog twijfelen over de aanschaf van een elektrisch of hybride aangedreven BMW dan hebben wij nu dé actie voor u. Tijdelijk kunt u een nieuwe elektrische BMW namelijk al financieren tegen slechts 2,99% en een hybride BMW tegen 3,99%*.

BMW i.

BMW heeft momenteel twee volledig elektrische modellen; de i3 en iX3. Voor beiden geldt de tijdelijke aantrekkelijke rente vanaf slechts 2,99%*. Zo rijdt u de i3 tijdelijk al vanaf €376,80** per maand. 

BMW e.

BMW heeft van bijna ieder model een hybride versie en dus is de keuze volledig aan u. Het gaat hierbij altijd om een Plug-In hybride die tot wel 65km volledig elektrisch rijden kan. Welke hybride BMW past het best bij u? Ontdek het op onze PHEV-pagina. U rijdt al een BMW PHEV vanaf €463,07*** per maand. 

ACTIEVOORWAARDEN.

* De rente van 2,99% of 3,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente +1%. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2021. 

De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand januari 2021. 

** Het genoemde bedrag is berekend op basis van een voertuigprijs van €39.995,- met een aanbetaling van €10.000,-(25%) en een slottermijn van €14.000,-(35%) en een looptijd van 48maanden.

*** Het genoemde bedrag is op basis van de voertuigprijs van een BMW 225xe Active Tourer à €45.010,21 met een aanbetaling van €11.250,-(25%) en een slottermijn van €15.750,-(35%) en een looptijd van 48maanden. 

 De bovenstaande bedragen zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Private Finance. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693. 

BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv.