EEN DUURZAME BUITENKANS VOOR MAAR € 20,- P/M EXTRA.*

De BMW i3 Dark Shadow Edition heeft zijn naam te danken aan zijn stoere kleur: Fluid Black met Frozen Grey metallic accenten en extra getint glas in de achterportierruiten en achterruit. En onder die stoere donkere kleur gaat een groene wereld schuil. Het interieur is gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen. En de BMW i3 Dark Shadow Edition beschikt standaard over stoelverwarming inclusief accuverwarming en een warmtepomp. En met de nieuwe, krachtigere accu staat de BMW i3 Dark Shadow Edition garant voor nóg meer kilometers rijplezier. 

GYS_2213.jpg

UW PRIJSVOORDEEL: € 6.390,-

De BMW i3 Dark Shadow Edition komt standaard met het Comfort Pakket Advanced, een Connectivity Pakket en een Sportpakket. Daarnaast is de BMW i3 Dark Shadow Edition ook voor de zakelijke rijder fiscaal gunstig geprijsd, want over de totale fiscale waarde betaalt u slechts 8% bijtelling en hij is dit jaar nog leverbaar! De opties van deze pakketten laten zien dat duurzaam rijden perfect samen kan gaan met sportief rijplezier en comfort. Wilt u het zelf uitproberen? Vraag direct een proefrit aan.
 

INTERIEUR EN EXTERIEUR.

De BMW i3 Dark Shadow Edition is speciaal uitgevoerd. En 100% BMW. Zo beschikt deze stoere BMW i3 over een warmtepomp en de techniek die u van BMW gewend bent. Zoals het Connectivity Pakket inclusief Navigatie Professional en Park Distance Control voor/achter. Uiteraard heeft de BMW i3 Dark Shadow Edition zijn naam te danken aan zijn stoere kleur: Fluid Black met Frozen Grey metallic accenten en extra getint glas in de achterportierruiten en achterruit. En als finishing touch: 20 inch lichtmetalen Dubbelspaak wielen in Jet Black uitvoering.

01 | Fluid Black met Frozen Grey metallic accenten

02 | Comfort Pakket Advanced

03 | Sportpakket

04 | 20 inch lichtmetalen wielen dubbelspaak in Jet Black

05 | Connectivity Pakket (incl. Navigatie Professional en RTTI)

06 | Achteruitrijcamera

07 | Park Distance Control voor/achter (PDC)

08 | Warmtepomp

09 | Stoelverwarming en accuverwarming

10 | Alarmsysteem klasse 3 (VbV/SCM)

11 | Velours vloermatten

12 | Extra getint glas in achterportierruiten en achterruit

GYS_2554.jpg
GYS_1961.jpg
GYS_1748-l.jpg
GYS_1814.jpg
GYS_1875-l.jpg
* Het gemiddelde stroomverbruik van de BMW i3 (120 Ah) varieert tussen de 13,1 en 14 kWh/100 km. Data op basis van peildatum 01-11-2019.
Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.
Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. Afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Typfouten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden.