NU STANDAARD MET HET HIGH EXECUTIVE PAKKET.

Kiest u voor een eDrive Edition Plug-in Hybride van BMW dan ontvangt u tijdelijk het High Executive pakket standaard. Met het High Executive Pakket betreedt u een wereld van luxe, comfort en gemak. De extra opties van dit pakket zorgen voor nog meer rijplezier.

Denk aan LED-Koplampen, hoekverlichting, beam-assist en Navigatie Plus met een breed 9-inch touch screen, 3D weergave en online kaart updates. Ook het interieur is zeer compleet uitgerust met elektrisch verwarmde voorstoelen, een lederen sportstuur en Dakota lederen bekleding. 

En al dit ‘meer’ krijgt u voor heel veel minder. Kiest ú voor een BMW eDrive Edition, dan is uw prijsvoordeel tot € 7.839,-. 

Een Plug-in Hybride, ook wel hybride auto of PHEV genoemd, wordt aangedreven door zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor. De accu van de auto wordt op dezelfde manier opgeladen als die van een elektrische auto. Natuurlijk is het belangrijk om steeds duurzamer te gaan rijden, maar wellicht bent u nog niet klaar om over te stappen op een volledig elektrische BMW of MINI. Met onze eDrive Editions heeft u het beste van twee werelden.

Op het eerste gezicht ziet u weinig verschil. Totdat u instapt en wegrijdt. Natuurlijk wordt duurzamer rijden steeds belangrijker. Deze eDrive Editions bieden u niet alleen uitmuntende efficiency en praktische eigenschappen. Een BMW Plug-in Hybride biedt namelijk ook maximale rijdynamiek en de kwaliteit waar we bekend om staan.

BMW 225XE EDRIVE EDITION.

NU STANDAARD MET HET HIGH EXECUTIVE PAKKET.
UW PRIJSVOORDEEL: € 6772,-

Met het High Executive Pakket betreedt u een wereld van luxe, comfort en gemak. De extra opties van dit pakket zorgen voor nog meer rijplezier. Denk aan LED-Koplampen, hoekverlichting, beam-assist en Navigatie Plus met een breed 9-inch touch screen, 3D weergave en online kaart updates. Ook het interieur is zeer compleet uitgerust met elektrisch verwarmde voorstoelen, een lederen sportstuur en lederen bekleding. En al dit ‘meer’ krijgt u voor heel veel minder.

Kiest ú nu voor een BMW 225xe eDrive Edition, dan is uw prijsvoordeel € 6.772,-. Wacht niet langer en vraag een proefrit aan bij uw BMW dealer.

BMW 330E EDRIVE EDITION.

NU STANDAARD MET HET HIGH EXECUTIVE PAKKET.
UW PRIJSVOORDEEL: € 7.129,-

Waar moeten we beginnen? De nieuwe BMW 330e is op álle fronten verbeterd. Hij rijdt beter, stuurt scherper, is lichter en slimmer dan ooit. Het Executive Pakket zet dan ook de puntjes op de i. Want daarmee beschikt u over verschillende extra opties die het verschil maken. Zoals Live Cockpit Professional, interactief, intuïtiever én sneller. En dankzij stemherkenning wordt u met een simpele ‘hey BMW’ op uw wenken bediend.

Het verschil zit in de details. En alle opties van de BMW 3 Serie eDrive Edition tellen op tot één ding: Meer rijplezier. Terwijl u er minder voor betaalt. Stapt u nu in, dan kunt u rekenen op voordeel dat oploopt tot € 7.129,-. Wacht niet langer en vraag een proefrit aan bij uw BMW dealer.

BMW 530E EDRIVE EDITION.

NU STANDAARD MET HET HIGH EXECUTIVE PAKKET.
UW PRIJSVOORDEEL: € 7.839,-

Met het High Executive Pakket betreedt u een wereld van luxe, comfort en gemak. De extra opties van dit pakket zorgen voor nog meer rijplezier. Denk aan LED-Koplampen, hoekverlichting, beam-assist en Navigatie Plus met een breed 9-inch touch screen, 3D weergave en online kaart updates. Ook het interieur is zeer compleet uitgerust met elektrisch verwarmde voorstoelen, een lederen sportstuur en Dakota lederen bekleding. En al dit ‘meer’ krijgt u voor heel veel minder.

Kiest ú nu voor een BMW 530e eDrive Edition, dan is uw prijsvoordeel € 7.839,-. Wacht niet langer en vraag een proefrit aan bij uw BMW dealer.

WIJ HELPEN U GRAAG.
Maik Verhoeven

Maik Verhoeven

Verkoopleider

John Visser

John Visser

Verkoopadviseur

Jean-Paul van der Velden

Jean-Paul van der Velden

Verkoopadviseur

Theo Dolmans

Theo Dolmans

Verkoopadviseur

Afbeeldingen kunnen afwijken van het aangeboden model. Typfouten en prijzen voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden.